Alla inlägg under december 2009

Av carin johansson - 3 december 2009 06:22

Så är årets första knäckkok avklarat. Då jag skall ha några vänner här på glögg på fredagkväll så tänkte jag att det skulle vara gott med lite knäck till.... Det är väl ingen som säger nej till lite knäck???   

Det blev även en plåt med gräddkarameller.....  Mmmm, fast lite sött är det allt....


Jag fick frågan vart Rydal ligger.... Befogad fråga.... Nästan vid världens ände.... Skämt och sido. Det ligger ut med den gamla vägen från Borås till Kinna, men enklast är att köra till Kinna så tar man mot Rydal i Kinna C och kör ca 4 km, så kommer man till en fantastiskt stor fin bonngård längs med vägen, Ginkalunda, och ni är framme! (Hänger en skylt vid vägen) Brygghuset är öppet alla dagar fram till jul och i kväll skulle dom ha julkväll med massor av erbjudanden och öppet till kl 20. Som jag skrev i går, det är värt ett besök.


Ha en bra dag!

Av carin johansson - 2 december 2009 06:25

Dagens tips är till alla er som känner att ni inte kan, hinner, orkar göra era egna dörrkransar, men ändå vill ha en så där fin ljuvlig dörrkrans till jul. Åk till Brygghuset i Rydal. Underbart ställe! För det första så får man en ljuvlig känsla genom att bara kliva in i det mysiga lilla brygghuset och för det andra har dom massor av urmysiga saker till bra priser! Och det gillar jag!


  


En bild av vår dörrkrans, nu är inte bilden av jättebra kvalite men ni får ett hum om hur den ser ut....


Ett litet ljusfat i zink och en förpackning med röd-vit snöre fick också följa med hem....


Förr om åren när jag inte hade en hund och två ponnier och dessutom två barn, då gjorde jag alltid mina kransar själv... Nu räcker inte tiden riktigt till allt och  man får hitta andra lösningar, och då mina vänner, kan jag rekommendera Brygghuset!


Ha en underbar dag!!!

Av carin johansson - 1 december 2009 06:27

Så är det då äntligen 1:a december. I dag vaknade mina barn 05.40 -Näää, vi är inte alls förväntansfulla inför jul....


Fast barnen har kommit upp i en ålder ( 12 och 9 år) då man längre inte tror på tomten mer än på julafton *ler* , så är december och julen en väldigt speciell månad.


  

Är inte den här paketkalendern underbar? En Maileg-nissa? Synd att dom är så stora nu barnen, men för paket kanske dom inte blir förstora??? Hi hi...


I dag är det dags för det årliga baket hos farmor, något som barnen glädjer sig mycket åt. Barnen är väldigt noga med traditioner och att dom skall hållas, så det lär nog bli ett antal bak till, Kristina.... Hi hi... Än på ett par år slipper du nog inte undan...


Ha en underbar dag!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

mail


Ovido - Quiz & Flashcards