Alla inlägg under oktober 2009

Av carin johansson - 3 oktober 2009 18:02

Vilket väder som har dragit in över helgen! Här låter det som om någon står och SPOLAR vatten direkt på fönstren!!!


I natt får pållarna sova inne... Vi brukar ju vara ganska tuffa med att hålla dom utomhus men nu är min gräns passerad! Har varit ute och fixat stallet, fyllt upp spån, hällt upp vatten och lagt fram hö. Väntar bara på att klockan skall bli lite mer, annars blir natten sååå lång för dom stackarna! Jag passade även på att måla och fixa lite inne i stallet. Sån´t som bara inte har blivit av tidigare i höst.  I morgon skall jag ta mig an tvättstugan... Mmm, skall bli så kul att frächa upp lite!


Vi var ju på shoppingrunda tidigare i dag, jag och barnen. Barnen fick 500 kr var av Mårten att köpa sig något snyggt för. Det blev två par jeans till dom båda på HM. Filip fick även en ny vinterjacka, men den sponsrade mamma med... Glada och nöjda skulle vi bege oss hem... När vi kom ut på parkeringen fick jag se kön med bilar UT från Knalleland... Det var inte bara min sociala fobi... Det var otroligt mycket folk ute och handla så vi fick köra åt andra hållet för att ta oss ut vid Borås Arena för att sedan styra kosan hemmåt... Skönt!!!


Nu är Mårten och Matilda och hämtar mat på Gästhuset. Skall bli så gott!!!


Ha en skön lördagskväll!

Av carin johansson - 3 oktober 2009 08:51

I dag verkar det som om jag blir tvungen att ge mig ut på shopping med barnen. Jag lär nog inte komma undan... Matilda har ju önskemål om att åka till Gekås, men vet inte om mina franska nerver fixar det... Blir trött vid bara tanken. Ullared och jag är ingen bra kombination... Jag har liksom aldrig "kommit på" grejen med Ullared... Blir bara trött!!! Så just nu pågår förhandling här hemma om vi i stället kan förlägga shoppingturen på Knalleland... Vilket i och för sig kan vara lika jobbigt, för en som har utvecklat svår social fobi... Postorder det är min grej! Skitbra att sitta hemma vid datorn och bara knappa i vad man vill ha, och sedan några dagar senare hämta paketet samtidigt som du tar dagens handlingsrunda i mataffären. Snabbt, smidigt och enkelt!!!


Jag hade ju hellre stannat hemma och grejat i min tvättstuga...


Ha det gott i höstrusket!

Av carin johansson - 2 oktober 2009 06:06

Vart denna vecka har tagit vägen, har jag ingen aning om... Känner mig helt snurrig, fredag? Nä det kan inte vara mer än torsdag... Men det är som sagt FREDAG i dag. Ganska skönt....


Till helgen har vi äntligen plattläggning på schemat. Det skall bli så skönt att få parkera i carporten igen... Stockarna som skall sågas till brädor, för att sedan sättas upp på ladan är också på väg. Och färg till ladan har anlännt. Nu kanske saker och ting äntligen ordnar upp sig... Själv funderar jag på att börja greja lite i tvättstugan den är verkligen i behov av en uppryckning. Tapeten är ju redan inhandlad, så det är färg och lite rollers som återstår... Och nu är jag motiverad! Hallen får vi väl vänta med tills pannan är på plats... Det vet ju ingen människa hur det kommer se ut efter att den gamla först skall ut och sedan en ny som skall på plats...


Matilda hade en annan idé om lördagssysselsättning... Ullared! -Alla familjer måste åka till Ullared minst, minst TVÅ ggr om året, Mamma! Om detta höll inte hennes mamma riktigt med...

Av carin johansson - 1 oktober 2009 06:15

Nu känner man verkligen att det bytt årstid! I går morse var det riktigt kallt! Så nu är kantarellsäsongen över...


  


Jag och Matilda tog oss en tur med hästarna i hop med Anita i går kväll. Underbar tur upp i höstskogen. När barnen var ute på morgonpromenaden i går med lilla Selma, fick dom syn på självaste skogens konung. En stor älgtjur lufsade fram över åkrarna här i Finabo. Jag märkte på vår lille Picasso att han nog kände lite vittring av den stora tjuren upp i skogen, då han gång efter annan vände sig om och tittade in i skogen.


En sak som jag och Mårten förundras över är att barnen fortfarande tycker det är lika roligt med Selma. Vi hade en farhåga att det skulle vara roligt i fjorton dagar för att sedan vara ett bleknande intresse... Men dom tycker fortfarande att det är lika roligt och går fortfarande ut med henne på morgonen! Rediga barn!



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

mail


Skapa flashcards